Termeni si conditii

 

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va rugam sa  cititi cu atentie termenii si conditiile. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

Compania care administreaza site-ul www.dreamfashion.ro, denumit in continuare site-ul, este S.C. DAGEDA DREAM TRADE S.R.L. cu sediul social in localitatea Bucov nr.241 jud.Prahova , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/527/2009 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO  25299766.

DAGEDA DREAM TRADE S.R.L isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului. Toatea preturile afisate cat si cheltuielile/taxele de transport sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

          Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
            Pentru a putea efectua cumparaturi de pe site trebuie sa aveti un cont activ pe site-ul nostru. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. In situatia in care consideram ca aceaste obligatii nu sunt  respectate de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila si nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

          Modalitati de transport si plata

        .Produsele comandate sunt livrate prin curier rapid.Termenul de livrare este de aproximativ 1 / 2 zile lucratoare de la data confirmarii telefonice a comenzii. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

        Taxa de Transport prin Curier Rapid este unica pentru toate localitatile din Romania:

              -18 RON pentru comenzi cu valoare pana la 300 RON

              -10 RON  pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 RON

              -gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 500 RON

     

        Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele de transport sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

       Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

        Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. La primul Colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nici o comanda prin Ramburs, Plata trebuie efectuata prin transfer bancar.Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care sunteti contactat de catre operatorii nostrii pentru confirmarea comenzii.

            Refuzarea unei comenzi
    La refuzarea sau anularea unei comenzi veti fi instiintat prin email sau telefon de motivul refuzului .
    Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care :
- nu avem pe stoc produsul comandat de dumneavoastra ;
- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar.
- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat,nu ati completat datele necesare pentru procesarea comenzii, etc...) 

          Securitatea Datelor Personale
          Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

           Copyright
          Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea S.C. DAGEDA DREAM TRADE S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul  S.C. DAGEDA DREAM TRADE S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

           Dreptul de returnare a produselor

          Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

          Clientul are dreptul de a notifica in scris pe mail S.C. DAGEDA DREAM TRADE S.RL. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

          Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi inapoiata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
         Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

         Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

         "Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

           Legea aplicabila - jurisdictia

          Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului.

 

 

 
Comenzi si Informatii: 0727.442.555     |     Copyright © 2009-2015 dreamfashion.ro     |     Program : Luni - Vineri intre orele 09:00-20:00
Despre Noi  |  Cum Cumpar   |  Livrare  |  News  |  Returnare  |  Termeni si conditii  |  Harta site  |  ANPC  |  GOOGLE+  |  Contact