Beverly Hills Polo Club

Beverly Hills are o reputatie pentru lux si glamour, unic in toata lumea. Fiind casa vedetelor de cinema este amenajata in mijlocul florei tropicale si se bucura de vremea calduroasa a Californiei, iar stilul de viata al orasului reprezinta punctul culminant al aspiratiei.
Sportul de polo, considerat cel mai vechi sport de echipa, are o istorie de joc in randul nobilimii de-a lungul vremurilor. Este denumit frecvent "sportul regilor".
Marca Beverly Hills Polo Club a fost infiintata in 1982. Inspirata atat de eleganta si stralucirea orasului Beverly Hills, cat si de sportul de patrimoniu, brandul surprinde entuziasmul acestui sport competitiv impreuna cu apartenenta la un club social exclusivist.
Colectiile de imbracaminte sportiva au inclus logo-ul lor iconic. Elementele aspirationale ale brandului au fost rapid acceptate de publicul american, iar colectiile de moda ulterioare au fost primite cu succes in strainatate.
Beverly Hills Polo Club se adreseaza barbatilor si femeilor moderne, iar membrii clubului sunt constienti de moda si au un simt estetic bine dezvoltat.

Aboneaza-te la newsletter

Fii permanent la curent cu noutatile si bucura-te de promotiile tuturor magazinelor online!