Primesti bani inapoi la cumparaturile online in trei pasi simpli


1

Te loghezi in contul tau shopeo

Inainte de a comanda de la magazinele online preferate, logheaza-te in contul tau shopeo. Vei primi la fiecare comanda o parte din banii cheltuiti!


2

Accesezi magazinul prin shopeo

Dupa accesarea magazinului preferat prin shopeo, cumparaturile le faci la fel ca si pana acum, doar ca la finalizarea comenzii shopeo iti ofera bani ce ti se vor trimite in contul tau bancar!


3

Primesti bani inapoi in cont

Indiferent de magazinul partener sau produsele cumparate, la finalizarea comenzii vei primi bani inapoi direct in contul tau bancar, reprezentand un procent din comenzile efectuate!


Sistemul shopeo este... foarte simplu

Te inregistrezi folosind pagina de inregistrare, iti confirmi contul si alegi din cele peste 200 de magazine partenere shopeo. Cumparaturile online le faci la fel ca pana acum, la aceleasi preturi

Cu o mica exceptie: de fiecare data cand vrei sa vizitezi un magazin online trebuie intai sa intri in contul tau pe site-ul nostru si apoi selectezi magazinul de la care doresti sa cumperi online. Asta ne ajuta sa monitorizam cumparaturile facute prin intermediul nostru.

Atentie insa: pentru a fi sigur ca ti se atribuie comision-ul, nu trebuie sa accesezi alte linkuri din alte site-uri sau newslettere intre momentul in care ai accesat pagina magazinului prin shopeo.ro si momentul in care ai finalizat procedura de achizitie.

Astfel comanda va fi finalizata in maxim 4 ore din momentul in care ai accesat magazinul online prin shopeo. De asemenea, asigura-te ca setarile browserului tau accepta cookie-uri. Plus, evident, comanda trebuie facuta online, nu telefonic.

Bani inapoi la cumparaturile online

Sistemul nostru e foarte simplu si transparent: pentru fiecare cumparatura facuta prin intermediul shopeo, inregistram un comision din partea magazinelor partenere. Din acest comision iti oferim comisionul, o parte din valoarea comenzii tale.

Astfel, de fiecare data cand faci cumparaturi prin intermediul nostru se adauga banuti in contul tau shopeo. Cand atingi pragul minim de 50 lei, noi iti transferam banutii in contul tau bancar.

Si totusi... de ce functioneaza?

Foarte simplu: shopeo.ro reprezinta un canal alternativ de vanzari pentru magazinele online. Prin promovarea produselor, promotiilor si ofertelor disponibile in magazinele online partenere vanzarile acestora cresc, astfel inregistram un comision din fiecare tranzactie intermediata.

Comision pe care, evident, il impartim cu acestia astfel incat, la final, toata lumea are de castigat - magazinele au vanzari mai mari, utilizatorii primesc bani inapoi in urma achizitiilor, un comision. Astfel, cumparaturile online prin shopeo nu te vor costa mai mult, ci vei primi bani inapoi in contul tau.

Ai mai multe intrebari?

Mergi la intrebari frecvente


Aboneaza-te la newsletter

Fii permanent la curent cu noutatile si bucura-te de promotiile tuturor magazinelor online!