Termeni si conditii dreamFashion

1. Introducere

Prezentul document ce contine termenii si conditiile de utilizare a site-ului (in continuare "Termeni si Conditii" ) reprezinta un document legal care stabileste obligatiile si drepturile dumneavoastra (in continuare “utilizator", “user") de utilizare a site-ului www.dreamfashion.ro (in continuare “noi" sau “SITE"-ul).

Asadar, va rugam sa nu ignorati acest document si sa va faceti timp sa-l cititi si sa il intelegeti in totalitate. Odata inregistrati pe SITE, va exprimati acordul dvs expres si neconditionat de acceptare a acestor Termeni si Conditii.

2. Ce este dreamfashion.ro si care este regulamentul de functionare a promotiei?

SITE-ul www.dreamfashion.ro permite utilizatorilor sa primeasca premii sub forma de bani ca urmare a accesarii site-ului www.dreamfashion.ro si efectuarea de tranzactii prin intermediul site-ului de la partenerii nostri, comerciantii sau pentru participarea in diverse campanii promotionale realizate de SITE.

Pentru a se califica pentru primirea premiilor (numite in continuare "cashback") (a) partenerii trebuie sa confirme ca tranzactia este inregistrata, autentica si finalizata cu succes prin sistemul electronic pus la dispozitie de SITE si de asemnea sa existe confirmarea incasarii de catre noi a sumelor de la comercianti, respectiv (b) utilizatorii SITE-ului trebuie sa indeplineasca termenii si conditiile aferente fiecare campanii promotionale in parte, comunicati individual.

Partenerii sunt comercianti care lucreaza cu noi si care ofera bunuri sau servicii pentru consum. Practic, pentru fiecare tranzactie finalizata cu succes, ca urmare a promovarii realizate prin intermediul nostru, utilizatorul primeste un premiu constand in bani in momentul in care noi am primit din partea comerciatului o suma convenita.

3. Inregistrarea pe site

Pentru a putea fi inregistrat pe site trebuie sa:

 • aveti 18 ani impliniti sau daca aveti 16 ani impliniti, atunci doar daca aveti acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu acesti Termeni si Conditii;
 • folositi informatii reale si la zi despre dumneavoastra, incluzand, fara a se limita la, numele dumneavoastra complet, adresa de corespondenta sau alte detalii cerute;
 • folositi in mod corect, daca vi se cer, datele dumneavoastra bancare (cum ar fi Banca la care aveti deschis un cont, sau codul IBAN al contului dumneavoastra) pentru a primi plati din partea noastra. Trebuie, de asemenea, sa aveti acces la contul pe care il furnizati si sa il tineti tot timpul actualizat;
 • aveti tot timpul datele dumneavoastra de corespondenta actualizate la zi si sa aveti acces tot timpul la ele (exemplu: va vom trimite emailuri importante privind plati sau alte informatii asemanatoare). Daca doriti sa va schimbati adresa de email asociata contului creat pe acest SITE, puteti face acest lucru insa trebuie sa actualizati informatiile profilului dumneavoastra permanent)
 • Prin inregistrarea contului sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SITE-ul nu poate fi facut responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a celorlalte date furnizate.< Informatiile furnizate pentru inregistrare pe site/inregistrarea contului trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul dumneavoastra. Inregistrarea pe SITE se va face printr-un singur cont, fiind interzisa crearea de conturi multiple pentru Utilizator.

4. Premiile / Cashback-ul

Dupa crearea cu success a contului dumneavoastra (incluzand toate detaliile mentionate mai sus) sunteti invitati sa faceti cumparaturi prinintermediul SITE-ului nostru. Odata ce tranzactiile dumneavoastra sunt finalizate cu success si confirmate de partenerii nostrii, vom permite plata premiilor catre utilizator.

Premiul chiar daca este eligibil, va fi facut catre utilizator doar dupa ce vom primi din partea partenerului nostru comisionul aferent tranzactiilor confirmate. Dumneavoastra intelegeti si acceptati in continuare ca SITE-ul nostru nu este un comerciant si ca achizitiile efectuate de dumneavoastra nu sunt facute de pe SITE-ul nostru, ci direct de la comercianti.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca exista circumstante in care o tranzactie nu se poate califica ca fiind valida si ca atare, premiul nu va fi posibil.Cateva dintre cazurile, fara a se limita la acestea, in care premiul nu va fi operat:

 • Primirea confirmarii unei tranzactii din partea partenerilor nostrii dar aceasta nu este asociata niciunui cont creat pe site-ul nostru (un caz posibil este cand nu sunteti logat in contul dumneavoastra);
 • Tranzactia nu a fost realizata conform instructiunilor indicate pe SITE si nu au fost furnizate informatiile necesare pentru investigarea situatiei;
 • Daca tranzactia cu care premiul este asociat este anulata;
 • Daca tranzactiile sunt frauduloase sau facute in numele altei persoane, etc.

Premiul "cashback" este oferit lunar, intre 20 si 25 ale lunii. Transferul se realizeaza catre utilizator daca suma cashback-ului depaseste 50 de lei si daca aceasta suma are statusul "Platibil" in luna precedenta. Toate sumele sub 50 lei vor fi tinute in custodia www.dreamfashion.ro si sunteti de acord ca transferul sa fie facut doar in contextul in care acest prag minim este atins sau depasit.

De asemenea, daca, din orice motiv, comerciantii parteneri nu ne fac transferul aferent comisioanelor inregistrate, intelegeti ca, desi vom face tot posibilul pentru a nu exista intarzieri, platile premiilor nu sunt obligatoriu facute la timp.

Nu vom putea fi considerati responsabili pentru niciun fel de intarzieri sau consecinte ale intarzierilor de plata a premiilor. In orice moment, in cazul in care se impune efectuarea unei investigatii, ne rezervam dreptul de a suspenda efectuarea platilor pana la finalizarea respectivei investigatii.

Dumeavoasta acceptati faptul ca premiile pe care le primiti de la noi pot fi supuse unor taxe, in conformitate cu legile si reglementarile care va guverneaza in calitate de rezidenti sau cetateni. In aceasta privinta, se va aplica legislatia fiscala relevanta, mergand pana la retinerea la sursa a impozitului datorat.

Nu se percepe nicio taxa pentru dobandirea calitatii de membru.

5. Drepturi de proprietate intelectuala

Tot continutul prezent in SITE, incluzand Microsite-urile este proprietatea exclusiva Boxi Bio SRL, sau este folosit cu permisiunea expresa a posesorului Marcii Inregistrate. COPIEREA, DISTRIBUIREA, TRANSMITEREA, POSTAREA, FOLOSIREA LINK-URILOR SAU MODIFICAREA SITE-ULUI SAU A ORICARUI DINTRE MICROSITE-URI FARA PERMISIUNEA IN SCRIS A Boxi Bio SRL ESTE STRICT INTERZISA. Orice violare a acestui acord poate rezulta in incalcarea copyright-ului, a marcii inregistrate sau a oricarei alte proprietati intelectuale iar Userul poate fi tras la raspundere penala, conform legislatiei aplicabile.

SITE-ul si oricare dintre Microsite-uri contine material protejat de legea drepturilor de autor, marci inregistrate sau alte materiale inregistrate, incluzand, fara sa se limita la, text, programe software, fotografii, video-uri, grafica, muzica si sunet si tot continutul SITE-ului este protejat de legea drepturilor de autor. Boxi Bio SRL are dreptul sa selecteze, coordoneze, aranjeze si sa promoveze astfel de materiale.

Utilizatorul nu are dreptul sa modifice, sa posteze, sa participe in transferul sau vanzarea, sa creeze variante derivate ale, sau in orce fel sa exploateze continutul partial sau in totalitate. Utilizatorul nu are voie sa descarce, printeze si /sau salveze materialul protejat pentru uzul personal al Utilizatorului.

Decat daca este specificat in mod expres, nu este permisa copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea sau exploatarea comerciala a materialului descarcat fara acordul Boxi Bio SRL, publisherul SITE-ului sau acordul detinatorului drepturilor de autor.

Daca copierea, redistribuirea sau publicarea materialului inregistrat este permisa, schimbarea sau stergerea atributiilor autorului nu vor fi permise. Utilizatorul a luat la cunostinta ca nu-i este permis sa-si asuma drepturi de autor prin descarcarea materialului protejat prin legea drepturilor de autor.

SITE-ul isi rezerva dreptul sa inceteze acest acord cu oricare dintre Userii care incalca in mod repetat drepturile tertilor in cazul in care sunt primite reclamatii de la detinatorii drepturilor de autor sau de la reprezentatii acestora.

Fara a limita urmatoarele, daca credeti ca exista material care intra sub incidenta drepturilor de autor si a fost copiat sau postat din / pe SITE sau pe oricare dintre Microsite-uri incalcand drepturile de autor, veti furniza SITE-ul urmatoarele informatii:

 • O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa actioneze in numele Detinatorului Drepturilor de autor
 • Identificarea si localizarea materialului din SITE sau oricare Microsite
 • O declaratie scrisa din partea dumneavoastra din buna credinta prin care credeti ca exista material folosit in mod ilegal pe SITE

SITE-ul, conform prezentelor Termeni si Conditii si conform legislatiei si reglementarilor aplicabile, confera utilizatorilor dreptul de acces si utilizare a website-ului si a datelor incluse pe acesta neexclusiv, netransferabil, personal si limitat. Aceasa autorizatie nu constituie transferul vreunui drept cu privire la website si datele prezentate pe acesta si se supune urmatoarelor limitari:

 • Utilizatorul trebuie sa respecte toate notificarile cu privire la drepturile asupra proprietatii intelectuale si alte drepturi de proprietate;
 • Utilizatorul nu are dreptul de a modifica website-ul si datele de pe acesta in niciun mod sau dreptul de a transmite si de a prezenta in mod public, sau de a distribui sau utiliza in alt fel pagina web si datele incluse pe aceasta in orice scop de natura publica sau comerciala, exceptand situatia in care prin prezenta se acorda o permisiune in acest sens.

6. Asumarea raspunderii

dreamfashion.ro nu poate fi facut responsabil pentru interactiunea dumneavoastra cu partenerii nostri, sau pentru serviciile si/sau bunurile puse de ei la dispozitie. Asadar, SITE-ul nu are nici un fel de obligatie legala sau comerciala care se aplica la partenerii nostrii comerciali.

Prin prezenta, se intelege ca nu avem control sau responsabilitate asupra:

 • Calitatii, sigurantei sau legalitatii produselor sau serviciilor disponibile prin partenerii nostrii
 • Posibilitatii livrarii bunului sau a serviciilor asigurate de partenerii nostrii.

7. Modificari/Schimbari Periodice

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

Boxi Bio SRL isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau Termenii si Conditii.

Boxi Bio SRL se extinde continuu, isi updateaza si optimizeaza website-ul, produsele si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Din acest motiv, se recomanda utilizatorilor sa citeasca termenii si conditiile de utilizare la intervale regulate de timp pentru a se informa cu privire la eventualele schimbari de continut.

Boxi Bio SRL isi rezerva dreptul de a transforma sau de a modifica termenii aplicabili si conditiile de utilizare a website-ului, fara instiintarea prealabila a utilizatorilor. Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau eliminari ale termenilor si conditiilor de utilizare vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe website.

Orice utilizare a website-ului urmare a unei astfel de modificari sau schimbari se considera acceptare de catre utilizator a schimbarilor, modificarilor, adaugirilor sau eliminarilor din continutul site-ului. Boxi Bio SRL poate, in orice moment, sa anuleze, sa stearga, sa amane sau sa intrerupa orice functie de pe website, inclusiv disponibilitatea serviciilor, prezentarilor sau descrierilor oricarui produs sau serviciu.

8. Limitarea raspunderii

Utilizarea acestui site este in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. Boxi Bio SRL si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea SITE-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui SITE sau a continutului sau.

Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

Boxi Bio SRL nu are nicio raspundere pentru acoperirea pretentiilor tertilor, de orice natura, care pot rezulta in relatie cu utilizarea, copierea sau falsificarea website-ului sau a continutului acestuia sau a oricarui alt website inrudit, de catre terte persoane, neautorizate de Boxi Bio SRL, indiferent daca Boxi Bio SRL a fost informata, a cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca aceasta posibilitate.

9. Link-uri catre site-urile unei terte parti

SITE-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit Boxi Bio SRL. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Boxi Bio SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Boxi Bio SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

 • Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
 • Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
 • Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
 • Nu ofera o securitate adecvata;
 • Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
 • Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, Boxi Bio SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Boxi Bio SRL.

10. Conduita

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau termina orice activitate sau cont al utilizatorilor nostrii care au acces la SITE sau parti ale SITE-ului, daca, din punctul nostru de vedere utilizatorul nu respecta acesti Termeni si Conditii.

Un cont ar trebui folosit doar pentru cumparaturi in numele detinatorului contului si nu in numele, sau spre beneficiul oricarei alte persoane. Utilizatorii nu au voie sa intre sau sa incerce sa intre in contact cu oricare dintre partenerii nostrii pentru a obtine Cashback sub nici o forma.

Este responsabilitatea fiecarui Utilizator sa asigure ca orice material sau informatie postat(a) de el/ea asociat cu contul sau:

 • Nu este defaimatoare, ofensiva, abuziva, obscena, indecenta sau de natura malitioasa;
 • Nu va deranja sau va enerva orice alta persoana;
 • Nu contine nici un virus sau produse software care pot intrerupe sau deranja buna functionare a acestui site sau a celorlati utilizatori inscrisi pe site.

11. Intimitate

Userul este de acord ca tot continutul generat de el si / sau continutul generat de Boxi Bio SRL care colectiv poate fi numit "Comunitate" este public si nu privat, si deci continutul Userului poate fi citit de catre altii fara cunoasterea acestuia. Boxi Bio SRL nu controleaza sau aproba continutul, mesajele sau alte informatii gasite in Comunitate si deci Boxi Bio SRL renunta la orice fel de responsabilitate privind Comunitatile si alte actiuni care rezulta din participarea Utilizatorului in orice Comunitate, incluzand orice material provocator sau ilegal.

In general orice fel de interactiune a Utilizatorului cu SITE-ul (fie ca e in grupuri de discutii, comentarii la un post, etc) e considerata ca fiind neconfidentiala. Daca in particular exista pagini de Internet care permit comunicarea de materiale in SITE si vor fi tratate de Boxi Bio SRL ca materiale confidentiale, acest lucru va fi mentionat pe acele pagini. Prin postarea comentariilor, mesajelor sau a oricarei alte informatii pe SITE sau pe oricare dintre Microsite-uri, Utilizatorul ii acorda Boxi Bio SRL dreptul sa foloseasca aceste informatii pentru promotii, campanii de marketing, cercetari sau in orice alte scopuri legale fara limitari de timp, spatiu sau orice alt fel de limitare. Pentru mai multe informatii cititi va rugam frumos Acordul De Confidentialitate, care face parte integranta din prezentul document de Termeni si Conditii.

Utilizatorii website-ului accepta faptul ca nu vor utiliza acest website pentru publicarea, transmiterea prin e-mail sau transmiterea in alt mod: a oricarui continut illegal, daunator, primejdios, calomnios, defaimator, vulgar, obscen si care contravine in orice mod bunelor moravuri, sau constituie incalcare a confidentialitatii, exprima empatie sau discriminari sexuale, etnice sau de alt tip, poate provoca prejudicii minorilor in orice mod sau nu poate fi transmis conform legislatiei in vigoare sau prin interdictie contractuala (precum, de exemplu, informatiile confidentiale care au fost dobandite sau au fost divulgate ca parte a relatiilor de munca sau care sunt acoperite de contracte de confidentialitate), care violeaza orice patent, insemn comercial, secret comercial, drepturi intelectuale sau alte drepturi de proprietate ale tertilor, contine virusi software, sau alte tipuri de coduri, fisiere sau programe, realizate cu scopul de a intrerupe, de a prejudicia, de a distruge echipamentul de operare al computerelor, incalca in orice modalitate legislatia elena si comunitara in vigoare si prevederile acesteia, poate aduce atingere in orice fel tertilor, si a oricarui continut utilizat pentru colectarea sau stocarea datelor personale cu privire la alti utilizatori.

12. Acordarea Licentei

Prin postarea informatiei pe SITE sau pe Microsite-uri, Userul acorda in mod gratuit, fara limita de timp sau spatiu sau orice alt fel de limitare, in mod gratuit si irevocabil, drepturile de a folosit neexclusiv continutul sau informatia postata pe site. Boxi Bio SRL va putea folosi aceasta informatie prin, fara sa se limita la, reproducere, modificare, publicare, editare, traducere, distribuire. Informatia va fi folosita fie singura fie ca parte a altor metode de comunicare, in orice fel, fara limitari teritoriale. Boxi Bio SRL va avea de asemenea dreptul de a acorda aceasta drept de utilizare partenerilor sai sau altor terti.

13. Terminarea acordului

Boxi Bio SRL poate termina acest acord oricand. Fara a limita urmatoarele, Boxi Bio SRL are dreptul sa termine sau sa suspende oricand oricare dintre parole sau conturi are Utilizatorului in eventualitatea in care prin conduita Utilizatorului nu se respecta Termenii si Conditiile sau in eventualitatea in care Boxi Bio SRL considera, la propria sa apreciere, ca inacceptabil/prejudiciabil comportamentul Utilizatorului.

14. Continut de tip "Third-Party"

Boxi Bio SRL, in mod similar cu un provider de servicii de Internet, este un distribuitor (si nu un publisher) a continutului pus la dispozitie de terte persone si de Utilizatori. Boxi Bio SRL nu are mai mult control editorial asupra acestui continut decat o librarie sau o biblioteca sau un stand de ziare. Orice opinie, sfat, declaratie, serviciu, oferta, sau alte informatii puse la dispozitie de terte persone, incluzand alti utilizatori le apartin.

In multe din cazuri, continutul disponibil prin SITE reprezinta opiniile sau judecatile a respectivilor autori sau Utilizatori care nu au relatii contractuale cu Boxi Bio SRL. Boxi Bio SRL nici nu sustine nici nu este responsabil pentru acuratetea oricarei opinii sau sfat sau declaratie facuta pe dreamfashion.ro de catre altcineva decat un angajat dreamfashion.ro care se ocupa special cu acest lucru. In niciun caz nu va fi Boxi Bio SRL responsabil pentru orice pierdere sau dauna cauzata de o informatie postata de Utilizatori.

15. Detalii suplimentare

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

16. Date cu caracter personal

Prin intermediul SITE-ului utilizatorii pot furniza Boxi Bio SRL informatii referitoare in special la date personale (precum nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile publicate pe Site, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Orice persoana care acceseaza SITE-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor si serviciilor publicate pe SITE, precum si a produselor si serviciilor Boxi Bio SRL, prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman;
 • in scopul furnizarii serviciilor sau produselor prezentate pe SITE, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;
 • stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta Boxi Bio SRL sa imbunatateasca relatia cu utilizatorii/abonatii/cumparatorii; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Boxi Bio SRL in vederea efectuarii de studii de piata;
 • alte activitati intreprinse de Boxi Bio SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.

Boxi Bio SRL are dreptul de a dezvalui informatia unor terte persoane, in conditiile legii.

Accesarea SITE-ului in continuare echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopurile mai sus prezentate. in cazul in care utilizatorul nu doreste ca G Boxi Bio SRL sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va trimite o scrisoare catre Boxi Bio SRL la adresa: Drumul Fermei 123, Popesti Leordeni, precizand scopurile pentru care nu doreste prelucrarea datelor cu caracter personal. Utilizatorii care furnizeaza Boxi Bio SRL date cu caracter personal prin intermediul accesarii SITE-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute in Legea 677/2001, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.

Boxi Bio SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere Boxi Bio SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • dreptul de a cere Boxi Bio SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere Boxi Bio SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 • dreptul de a cere Boxi Bio SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@dreamfashion.ro

Cine suntem?

 • Site-ul www.dreamfashion.ro este creat si administrat de SC Boxi Bio SRL
 • Email de contact: contact@dreamfashion.ro
 • Adresa de corespondenta: Drumul Fermei 123, Popesti Leordeni

Informatii suplimentare

Aboneaza-te la newsletter

Fii permanent la curent cu noutatile si bucura-te de promotiile tuturor magazinelor online!